jan 11

Het december gevoel nog niet helemaal kwijt…….

(Maar na afloop was het toch 10 januari 2019)

Ja alweer de 1e wedstrijd in het nieuwe jaar. Dit keer stond de 4e Scaleauto wedstrijd van het seizoen op het programma.
En alsof het nog steeds december was, chocolade bij de koffie, “wijze” gasten uit het oosten (of was het uit het westen?) en een wedstrijdleiding die links en rechts cadeautjes uitdeelde, kortom nog een echt december gevoel bij MTRC.
Helaas waren om verschillende redenen,  Ron Driessen en Bas Zuiver afwezig.

De kwalificatie werd met een rappe 5,535 een prooi voor Dennis gevolgd door Robert met 5,540 en Stefan met een snelste ronde in 5,590 seconden.

Omdat er deze avond 10 deelnemers aanwezig waren werd de wedstrijd in 2 heats van 5 deelnemers gereden.
In de eerste heat viel het op dat Bert problemen had met een motor tandwiel dat los liep, en Arno er na twee heats mee stopte omdat de Gele Audi stil viel met een motor die het tijdelijke met het eeuwige verwisselde, kortom een Scaleauto motor minder.
Uiteindelijk was het Joop die deze (B) heat op zijn naam wist te schrijven met in totaal 136 ronden.

Dat dit niet voldoende zou zijn voor de eindoverwinning bleek al snel in de (A) heat waarbij Ron, Robert, Dennis en Stefan meteen de toon zetten met snelle ronde tijden op enige afstand gevolgd door Edwin.
Nadat het tot de laatste twee heats spannend bleef met close-racing was het Dennis die met een ronde voorsprong er met de winst vandoor ging, gevolgd door Ron op de tweede plaats en Robert op de derde plaats.

Zo de kop in het nieuwe jaar is er weer vanaf en volgende week vervolgen we het seizoen met een Groep C wedstrijd heb ik begrepen.

De notulist.

 

Klik hier voor de gehele uitslag (let op in de pdf staat klasse1 maar is wel de juiste uitslag van de scaleauto race4)

Foto’s startveld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s top3:

jan 04

Poetsen, sleutelen, installeren etc. etc.

Ja alweer de laatste clubavond van 2018, en deze laatste avond wordt traditioneel gebruikt om de baan een “grote beurt” te geven na de eerste helft van ons race seizoen.
En dat dit nodig was bleek wel uit de vele zwarte poetslappen, de complete elektronica lade die uit de teller kast gehaald was en de diverse laptops die te vinden waren rondom de teller kast.
Kortom er werd door de leden hard gewerkt om de baan weer helemaal tip-top in orde te maken voor de tweede helft van ons race seizoen.

Hopelijk zijn de kleine en grote problemen die we in de loop van het seizoen tegenkwamen nu opgelost en anders gaan we ze alsnog oplossen!

Heren coureurs ik wil jullie allemaal hartelijk bedanken voor de support die jullie dit seizoen tot nu toe hebben gegeven want zonder jullie avonturen op, onder en naast de baan zou er voor mij niets te schrijven zijn geweest.

Ik wens jullie en je familie allemaal hele fijne feestdagen maar bovenal een heel gezond 2019!

De notulist.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dec 14

Het is geel en bloedsnel…..

(en komt helemaal uit Den Helder)

Tja het was weer zo’n avond waarop er een van de leden op stond om op zeer overtuigende wijze (niet geheel onverwacht) zijn stempel op de wedstrijd te drukken. En daar waar Bert de laatste wedstrijd net naast de hoofdprijs greep was het deze week wel raak!

Het was Bert die op zeer overtuigende wijze zowel de kwalificatie als de wedstrijd wist te winnen.
De kwalificatie werd met een 5,683 een prooi voor onze Bert met op een tweede plaats Arno 5,800 en Stefan op de derde plaats met een 5,822.

De wedstrijd werd zoals gebruikelijk bij 10 aanwezige leden in 2 heats verreden waarbij het Dennis was die (nadat er vlak voor de wedstrijd nog een verse motor ingebouwd moest worden) de eerste heat won.

De tweede heat werd zoals reeds eerder gemeld op overtuigende wijze een prooi voor Bert die met 141,07 ronden deze heat en de over-all winst wist te behalen, op 6,93 rondes gevolgd door Bas met 134,14 ronden en op de derde plaats Stefan met 133,20 rondes.

Zowel Robert als Arno hebben in deze heat de eindstreep niet gehaald en moesten opgeven, de een door materiaal pech en de ander door het spontaan ontbreken van grip.

Kortom weer veel spektakel op en om de baan tijdens deze F-1 wedstrijd. Opvallend was het goede presteren van “onze “ Bert, maar ook niet onvermeld mag worden is dat onze DJ Rikky met een smile van oor tot oor rondliep met een geleende controller van Good-Old slotrace Goeroe Ron Prins. Het schijnt dat onze DJ de komende weken op zoek gaat naar sponsoring voor deze nieuwe controller want het zou een prima vervanging kunnen zijn voor zijn oude opgeblazen modelletje. Edwin speelt hier zoals we hem kennen een bemiddelende rol in dus dat zal zeker goed gaan komen.

Edwin, vanaf deze plek wil ik jouw en je vrouw heel veel plezier toewensen op jullie expeditie de komende weken naar Portugal. Uitkijken maar en we zien je graag weer eens terug in het nieuwe jaar.

PS, volgende week geen wedstrijd maar een hoog nodig grote onderhoudsbeurt aan de baan, vergeet geen oude lappen en wasbenzine mee te nemen!!

De notulist.

Klik hier voor de gehele uitslag

Foto’s:

1e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dec 10

Draadloos. (een mooi vervolg op draadbreuk)

Onze gewaardeerde lid Stefan Neelen viel deze week nu eens niet op door een Steefie maar doordat de innovatieve Assendelver met een prima (draadloze) oplossing
kwam voor de grote Philips monitor die wij sinds kort gebruiken om onze wedstrijden op te volgen.
Super Steef, een prima oplossing lijkt mij zo. En samen met onze ICT-er Bert hebben jullie e.a. prima aan de gang gekregen!

De kwalificatie werd met 5,666 een prooi voor Bert met op een tweede plaats Dennis met 5,793 en op de derde plaats gevolgd door Bas met een 5,816.
De wedstrijd werd weer in 2 heats gereden, de eerste met 5 deelnemers en de tweede heat met 4 deelnemers.

Opvallend was het strakke rijden van Ron Driessen die lange tijd samen met Arno om de kop positie streed totdat ook bij Ron dit keer de pech duivel toesloeg,
Ron kreeg last van draadbreuk en moest helaas afhaken.
Ook Stefan leek last te hebben van draadbreuk en moest ook afhaken voor de winst in deze heat.

Vervolgens kwamen de “snelle ‘jongens aan de beurt waarbij het strakke en super snelle rijden van Bert direct opviel.
Bert sloeg al direct aan het begin van deze heat een schijnbaar onoverbrugbaar gat naar de rest van de groep maar helaas ook Bert was deze avond niet vrij van pech.
Door een aantal onduidelijke problemen op baan 2 liep de voorsprong van Bert snel terug en wist Bas uiteindelijk op baanvakken er met de winst vandoor te gaan.
Op de derde plaats gevolgd door Dennis die met een kwispelende LMP beslag wist te leggen op de derde plaats.
(PS 1, Bert je leek wel een heel klein beetje op onze MAX die bij tijd en wijle ook wat problemen heeft om zijn emoties onder controle te houden :-))

De aankomende week rijden we een F 1 wedstrijd en deze F 1 wedstrijden Zijn altijd een garantie voor veel spektakel op en naast de baan.

PS 2, Ik denk dat het hoogtijd wordt voor wat “groot” onderhoud aan de baan want de spanningsverschillen tussen de diverse banen is wel erg groot.

De notulist

Klik hier voor de gehele uitslag

Foto’s:

Parc ferme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

start 1e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Start 2e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dec 10

Draadbreuk avond.

Donderdagavond reden we de 3e GT wedstrijd van dit seizoen.
De 10 aanwezige leden zorgden ervoor dat de baan vlot op de tafels lag en Richard monteerde in een rap tempo alle stekkers aan de baanstukken zodat we al snel konden starten met de trainingen.
Daarbij viel op dat er heel lang gesleuteld werd aan de “nieuwe “Marcos van Edwin die op de een of andere manier de auto nog niet echt lekker rijdend krijgt. Edwin kreeg hier hulp bij van Andre , de beide heren reden de afgelopen zaterdag nog een prima endurance wedstrijd bij Speed 74 maar deze avond liep het bij de beide piloten niet echt super.

De kwalificatie werd een prooi van Bert met een 5,706, die hiermee na de wat “mindere” wedstrijd van afgelopen zaterdag liet zien toch wel uit het juiste slotrace hout te zijn gesneden. Op de tweede plaats Arno met een 5,737 en op de derde plaats de man die zaterdag ook zal goed wist te presteren onze Bas met een rondetijd van 5,817 sec.

Hierna volgde de wedstrijd die in 2 heats van 5 piloten werd verreden. Tijdens de eerste  heat werd Andre door het pechduiveltje getroffen door een draadbreuk en hiermee was Andre zijn race voor deze avond over.
Ook Stefan had met de nodige probleempjes te maken en deze piloot die zaterdag nog een prima race had gereden kwam nu niet helemaal uit de verf. Ron Driessen gaf zijn goede presteren van afgelopen zaterdag een prima vervolg door een zeer constante wedstrijd te rijden.

Richard kampte met banden en grip problemen maar heeft plechtig belooft om de diverse banden niet meer met elkaar te verwisselen en alle auto’s met de juiste banden bij de diverse monteurs acht te laten!

De race werd uiteindelijk een prooi voor Bas, met op de tweede en derde plaats de geel/zwarte auto’s van Arno en Dennis.

PS, mede namens Richard wil ik vanaf deze plaats ons lid Ron Driessen hartelijk bedanken voor het spontaan sponseren van Richard d.m.v. het schenken van een nieuwe Scaleauto motor. Super Ron,

Dennis zal ervoor zorgen dat de motor in de Scaleauto Audi van Richard terecht gaat komen, TOP!

De notulist.

Klik hier voor de volledige uitslag

Foto’s:

Parc Ferme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 3

nov 26

Classic enduro: Le Mans 1988

(maar nu bij Speed 74 in Hardinxveld Giessendam)

Voor deze wedstrijd waren 10 teams waaronder 4 van MTRC ingeschreven.
Met de 4 teams van MTRC ( we rekenen het KAF team maar gemakshalve ook als MTRC team) trokken we afgelopen zaterdag naar de slotrace club: “Speed 74” (een van de oudste slotrace clubs van Nederland!)

Tijdens een van de vele classic evenementen die deze club jaarlijks organiseert werd er deze keer de Le Mans 24 uur wedstrijd van 1988 gereden.

Als MTRC waren we tijdens deze wedstrijd dus vertegenwoordigt met in totaal 4 teams.
-Team AEG Olypia met de fraaie Sauber C9 gereden door Bas, Jop en Edwin.
-Team KAV met de Jaguar XJR 9 LM gereden door Ron, Joop en Andre.
-Team RM Motorsport met de Porsche 962c Shell, gereden door Robert, Ron en Stefan.
-Team DEAR Racing met de Porsche 962c Blaupunkt, “gereden” door Dennis, Arno en Bert.

Gezelligheid, het ontmoeten van oude bekenden en een prima verzorgde catering, ervaring opdoen en in 1 geval zelfs het weer met beide beentjes op de vloer gezet worden, zijn een aantal steekwoorden, die op deze dag van toepassing zijn geweest.

Uiteindelijk wist het team AEG Olympia zich namens MTRC het beste te kwalificeren met een meer dan verdiende 5e plek overall in de wedstrijd! Hoe dit zich vertaald naar een definitieve eindstand welke gecombineerd wordt met het concours de élégance weet ik op het moment van dit schrijven niet. Wel weet ik dat de Sauber er zeer goed uit zag.

Op een 6e plek overall in de wedstrijd het team van KAV die tijdens de laatste heats nog te kampen kregen met problemen en hierdoor misschien wel een zeker lijkende 5e plek verloor aan het team van AEG Olympia.

Op de 8e plek overall een prima prestatie neergezet door het team van RM Motorsport Waar Ron Driessen zijn endurance vuurdoop kreeg en zich zeer goed staande wist te houden in het race geweld om hem heen! Prima werk mannen, Robert had een goede auto neergezet waar ze probleemloos mee hebben kunnen rijden.

En op de 10e en laatste plaat het team van DEAR Racing of eigenlijk DE BEAR racing, ik kan hier heeeeeel kort over zijn, het team had een niet of nauwelijks te rijden auto en helaas maar wel terecht een 10e overall plaats. De verwachtingen van dit team waren hoog gespannen maar kwamen totaal niet uit, vervelend maar waar, ik heb begrepen dat Dennis en Bert toch nog een gezellige dag hebben gehad, Arno schijnt daar nog steeds iets anders over te denken.

uiteindelijk hield het team er nog wel een fraaie stimulering (Tamiya Toyota) prijs aan over namens de organisatie als pleister en dikke lagen Duck tape op de wond.

Al met al voor de meeste teams een geslaagde dag en zeker voor herhaling vatbaar in 2019.

Ik wil vanaf deze plaats de club, organisatie en het bar team van Speed 74 nogmaals bedanken voor de prima dag.

De notulist.

 

nov 26

Alweer de derde groep C wedstrijd.

Ja alweer de derde groep C wedstrijd van dit lopende seizoen.

Met in totaal zo’n 10 deelnemers aan de start dus een mooi vol startveld.
Er werd wederom zeer close gekwalificeerd deze avond met als uitschieter Dennis die met een tijd van 5,817 de snelste van deze kwalificatie was., gevolgd op de tweede plaats door Bas, derde Bert en op de vierde en vijfde plaats Edwin en Andre.

Maar zoals al eerder dit seizoen is gebleken is een snelle kwalificatie geen garantie voor een goede klassering in de wedstrijd.

De wedstrijd werd in 2 heats van 5 rijders verreden, en er werd begonnen met de heat van de 5 langzaamste uit de kwalificatie.
Na zeer close racing tussen Robert en Arno ging Robert er met een paar baanvakken meer er in deze heat er met de heatwinst vandoor.

Ook in deze heat viel het strakke rijden van Ron Driessen weer op, het gaat iedere week beter, Ron komt er aan mannen!
Ook tussen de zwagers Edwin en Stefan het illustere duo uit Assendelft was het zeer close, 138,32 en 138,28 rondes totaal in deze heat.
Deze eerste heat werd dus een prooi voor Robert (144,23) ronden met de Shell Porsche.
Dit aantal rondes bleek later in de wedstrijd zelfs goed voor een tweede plek overall! Richard reed met een door Bas prima geprepareerde Sauber ook keurig zijn rondjes mee, goed gedaan hoor Richard!

Na deze opwarmer kwamen de “snelle” mannen aan de start en ook in deze heat werd er weer heel close gereden met als uitschieter Dennis die uiteindelijk in deze heat met 148,15 ronden aan het langst eind trok.
Bas en Bert zaten elkaar ook behoorlijk dicht op de hielen met res. 142,32 voor Bas en 142,10 ronden voor Bert.
De 148,15 ronden van Dennis waren ook de meeste ronden voor deze avond en Dennis werd dus de winnaar van deze groep C wedstrijd.

Dat een snelle kwalificatie dus geen garantie op een podium plek is bleek na deze heat waar uiteindelijk Robert uit de eerste heat met zijn 144,23 ronden en Arno met 144,10 ronden het podium compleet maakten.

Al met al een gezellige race avond met veel strijd op en om de baan.

Klik hier voor de volledige uitslag

De notulist.

Foto’s startveld 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s startveld 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Top 3:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nov 19

Een gewone wedstrijdavond

En dat is natuurlijk ook best wel weer eens leuk een gewone raceavond zonder bijzondere gebeurtenissen.
Hoewel helemaal zonder spektakel was het deze avond nu ook weer niet. We starten met 9 rijders deze avond omdat Bert door een griep geveld was.

De kwalificatie werd een prooi voor Dennis met z’n Audi in Lucky Strike kleuren, gevolgd door Bas met z’n BMW en op een keurige derde plaats Stefan met de fraaie Dodge Viper in Gas Monkey uitvoering. En laat het nou weer toeval zijn of niet het was Stefan die nog  voor enig spektakel zorgde in de loop van deze avond.

De wedstrijd werd in twee heats gereden een van 4 deelnemers en een van 5 waarbij Robert (de scaleautoman) uiteindelijk met de “snelle” mannen in de 2e heat mocht meerijden.
De 1e heat werd een prooi voor Edwin Boerwinkel (5e) , ons lid uit Assendelft rijdt dit seizoen een wat kleurloze scaleauto competitie en heeft zich tot nu toe nog niet met de podium plaatsen kunnen bemoeien.
Ons lid Ron Driessen die deze avond als 8e eindigden reed een strakke race en het is te merken dat Ron zich dit seizoen aan het ontwikkelen is tot een rijder waar we de komende jaren rekening mee moeten gaan houden!
De tweede heat werd  net als de kwalificatie een prooi voor Dennis met op een ronde achterstand gevolgd door Bas en met daar weer een ronde achter Arno.
Robert die zich nog als 5e wist te kwalificeren kwam er in deze heat niet aan te pas en moest zelfs de met diverse problemen kampende Stefan (de Viper vloog zelf van de baan af en verdween onder de tafel) voor zich dulden.
Ook Robert heeft tot nu toe een wat kleurloos seizoen en kan zich nog niet echt met de snelste coureurs op de baan meten. Robert ik denk als je wat meer aandacht aan je auto’s zou schenken het best wel weer goed gaat komen met je dit seizoen.
Heren a.s. donderdag een groep C wedstrijd, en a.s. zaterdag de 24e de grote classic 24 uur van Le Mans bij onze collega’s van Speed 74 in Hardinxveld.

De notulist

Klik hier voor gehele uitslag

Foto Parc Fermé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto top 3:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s startveld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nov 13

Als de kat van huis is …………………..

Ja, de kat in dit geval is ons bijzonder gewaardeerde lid Edwin Boerwinkel hij moest zich gisterenavond helaas met een rug blessure afmelden voor de tweede F-1 wedstrijd van dit seizoen. De eerste wedstrijd in deze klasse was nog wel een prooi voor onze man uit Assendelft maar door zijn blessure moest hij dit keer de winst aan een ander overlaten.

Zonder Edwin maar met de 10 overige leden reden we dus deze avond de 2e  F-1 wedstrijd van dit seizoen. De baan was rap opgebouwd en de training verliep voor de meeste van ons soepel al waren er hier en daar wat problemen met het vinden van de diverse rempunten.

De kwalificatie werd door Ron Prins gewonnen met op een tweede plaats Arno gevolgd door Dennis op de derde plaats. Bas en Andre maakten de top 5 compleet.

De wedstrijd die volgde stond bol van het spektakel, de open wiel klasse staat altijd garant voor spektakel zowel op als naast en onder de baan.

Opvallend was dat Dennis grote problemen had om zijn rempunten te vinden en meerdere keren keihard de boarding opzocht. meerdere rijders hadden hier trouwens in meer of mindere maten last van. De F-1 klasse blijft een mooie maar wat lastigere klasse om te rijden en vraagt wat meer vinger spitzen gevoel dan de andere klassen.

Zo zagen we dat ons lid Bert na een enorme klapper in de tweede heat van de wedstrijd met materiaal pech al snel klaar was voor deze avond..

Ook Stefan ons wel bekende lid uit Assendelft kampte deze avond ook met wegliggingsproblemen en dat resulteerde zelfs in een enorme uitvlieger die eindigden met een enorme klap onder de baan. (Steef je auto wordt hier echt niet mooier van hoor!)

Ron Driessen echter reed een strakke race en eindigde uiteindelijk op een fraaie 6e plaats. Nadat de rookwolken waren opgetrokken en de baan weer vrij gemaakt was van de diverse auto onderdelen kon de balans van deze avond worden opgemaakt.

De race werd gewonnen door Ron Prins met op een tweede plaats Arno gevolgd op de derde plaats door Bas. Robert en Dennis maakten dit keer de top 5 compleet.

De notulist.

 

Klik hier voor de volledige uitslag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

nov 02

Een Steefie, kent U die uitdrukking?

(een uitdrukking die enige uitleg behoeft)

Ons (veel te weinig genoemde) bijzonder gewaardeerde lid Stefan Neelen uit Assendelft heeft de afgelopen jaren op en om ons circuit meerdere keren bijzondere, eigenlijk moet ik schrijven hele bijzondere pech momenten gekend.

En bij weer zo’n bijzonder pech moment werd er “spontaan” de uitdrukking een “Steefie” geboren. Dus als er nu op of om het circuit geroepen wordt “een Steefie” neem dan maar van mij aan dat er weer iets heel bijzonders gebeurd is.

Dan even terug naar de race avond van 01-11-2018, deze avond werden er weer twee race klassen achter elkaar afgewerkt de GT en LMP klasse, en mede hierdoor werd het een lange intensieve race avond!

Er waren deze avond in eerste instantie 9 leden aanwezig, maar Ron Driessen moest i.v.m. werkzaamheden vroegtijdig afhaken waardoor er met 8 leden aan de wedstrijd werd begonnen.

Er werd met de kwalificatie van de GT klasse begonnen en deze werd door Dennis met de gele BMW Cityline design gewonnen op de voet gevolgd door Bas en op de derde plaats Bert.
Deze drie zaten op een haar dikte afstand van elkaar, hoezo close kwalificeren? De race zelf werd een prooi voor Bas, gevolgd door Dennis en met Bert weer op de derde plaats was het GT podium compleet.

Klik hier voor de gt race 2 uitslag (er staat in de pdf alleen group c maar dat kan je negeren)

Foto’s parc fermé GT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s auto’s Heat 1 GT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s auto’s Heat 2 GT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Top3 GT Race 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De tweede race van de avond werd dus de LMP klasse, er werd gestart in de GT kwalificatie modus. Dus de uitslag van de GT kwalificatie werd ook de start opstelling van de LMP klasse om nog wat tijd in te lopen op deze lange race avond.

Na zeer veel spektakel en diverse vette “Steefies” (volgens ondergetekende lagen de onderdelen van zowel de GT bolide als de LMP van Stefan over het gehele circuit verspreid) hadden we een verrassende uitslag, op de eerste plaats eindigde deze avond Bert (wat liep je auto hard Bert) met op de tweede plaats gevolgd door Bas (strakke race!) en op een derde plaats Arno met een lease auto van Dennis.

Het vermelden waard is nog wel het teleur stellende optreden van een ander zeer gewaardeerd lid nl. Edwin Boerwinkel. Zowel de GT als de LMP wedstrijd verliep dramatisch. Met als absolute dieptepunt de bijna totall-loss op het rechte eind na een aanrijding met Bert. En dan ook nog op je donder krijgen tijdens de LMP wedstrijd.
Nee het zat je niet echt mee Ed. Maar zoals je zelf al aangaf: I’LL be back!

klik hier voor de LMP race 2 uitslag

De notulist.

Foto’s Top3 LMP race 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oudere berichten «