«

»

mei 24

Robert Stend winnaar C Finale DSC Scaleauto race bij SRC Eindhoven

Zondag 21 mei ging Robert Stend voor de DSC scale auto, naar Src Eindhoven. Om daar deel te nemen aan een knock out race.

Daar aangekomen moest Robert meteen de handout motor en banden monteren, om vervolgens meteen aan de slag te gaan. De eerste ronden werd er 6×2 minuten gereden en eindigde hij op plek 4 in zijn groep.

Na een pauze van 90 minuten mocht hij zijn tweede poging wagen en reed hij naar plek 3 in zijn heat. De laatste heat was tevens de finale race en werd ingedeeld in de c finale daar waar Robert het moest opnemen tegen een aantal bekenden o.a Hugo Dekker, Rob de Ridder en Louis Kesseler en drie thuis rijders.

Het was een spannende race.
Robert lag bij de start al iets achter maar wist zich terug te vechten naar de kop positie en het uiteindelijk met 1 ronde voor Hugo Dekker wist te winnen. Robert is uiteindelijk winnaar van de c finale en 13e overall..

Auto: Audi R8
Livery: Redbull racing