«

»

apr 01

Team DEAR racing doet goede zaken in het Scaleauto kampioenschap!

In een enerverende wedstrijd waarbij maar weer eens werd bevestigd dat niet de snelste in de kwalificatie ( op 1 man na dan ) het wedstrijd beeld bepalen.

Grootste teleurstelling was er wel voor “onze man “uit het hoge Noorden Bert Bouwknegt die door allerlei oorzaken de lange rit naar Wormer in het water zag vallen. Bert zijn Scaleauto deed niet helemaal wat Bert wilde en had diverse problemen waardoor Bert ondanks een 4e kwalificatie tijd als laatste en 7e eindigden.
Bert de weg naar de top is soms erg lang, de ene week strijd je mee voor de overwinning en de wedstrijd erna ben je laatste. Ervaring leert dat je hier alleen maar beter door wordt!

We waren deze avond dus helaas maar met 7 rijders, Richard moest zich helaas afmelden en naar het schijnt rijd hij nog ergens in een taxi op de rondweg A7 rond.
Hopelijk is hij wel op tijd voor de volgende groep C wedstrijd.

Ook moesten we deze avond Edwin missen die ergens op een van de Spaanse eilanden vertoeft voor een (welverdiende )vakantie. Ik hoop wel dat je volgende week weer van de partij bent want je zwager maakte een onrustige indruk deze avond en vertelde dat hij je toch wel enorm miste

Ook Ron Driessen hebben we deze avond moeten missen en hopelijk is Ron volgende week ook weer van de partij.

De uitslag van deze avond is weer terug te vinden onderaan dit verslag.

Bert bedankt voor je korte verslagje ondanks je mindere avond, ik hoop dat je voldoende spanning in je batterij gehad hebt voor de lange terugreis.

Volgende week alweer de 7e groep C wedstrijd die ook weer een waar spektakel dreigt te worden met diverse coureurs die nog aanspraak maken op de 1e plaats in het kampioenschap.

Dankjewel Arno voor je bovenstaande verslag.
Jullie kunnen trots zijn als Team DEAR (Arno en Dennis) op jullie 1e 2n 2e plaats.
Ja en Dennis die is nog wel eens aan het klagen over zijn prestaties maar zal toch blij moeten zijn met zijn 2e plaats. Je ziet dat die viper’s (Bas en Arno) toch wel erg snel zijn in het scaleauto kampioenschap.

Klik hier voor de uitslag

Foto’s Parc Ferme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Startopstelling 1e heat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s startopstelling 2e heat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top3: