«

»

sep 14

Een rommelige start van het nieuwe MTRC raceseizoen.

Maar uiteindelijk kwam alles toch nog goed.)

Met de afwezigheid van Steef en Bert kwamen we gisterenavond op een totaal van 8 deelnemers aan de 1e Scaleauto wedstrijd van dit nieuwe raceseizoen bij MTRC.
Ron besloot na de training om toch af te zien van wedstrijd deelname, hij kreeg zijn auto niet zoals hij graag wilde hebben, jammer. Dus uiteindelijk met 8 man aan de start.

Maar voordat we uiteindelijk konden starten waren er wel de nodige bijzonder vreemde storingen te verhelpen door onze electro techneuten Edwin en de herintreder Ron Prins (na een paar jaar van afwezigheid terug bij de club). Fijn om dit soort specialisten binnen de vereniging te hebben. Heren nogmaals bedankt namens de rest van de deelnemers.

We kunnen vrij kort over de wedstrijd zijn, gezien het late tijdstip van de aanvang van de wedstrijd werd er besloten om geen kwalificatie te laten plaats vinden maar de computer een wedstrijdindeling te laten maken en in twee groepen van 4 werd er om de hoogste eer gestreden.

De nieuwe baanstukken zorgden nog wel voor wat oponthoud (letterlijk en figuurlijk) maar uiteindelijk is er dan toch een winnaar van deze wedstrijd gekomen. Arno reed met zijn Viper de meeste rondjes 126,32 gevolgd door de oud gediende Ron Prins met een BMW 121,33 en op de derde plaats Bas met een BMW op 118,32 rondes.

Heren volgende week vervolgen we het seizoen met een groep C wedstrijd, ik hoop weer op een vol startveld en een hoop strijd op de baan.

De notulist.