«

»

sep 21

Verslag van de 1e groep C wedstrijd seizoen 2018/2019 (Porsche 1-2-3)

Ja alweer de 2e MTRC wedstrijd van het nieuwe seizoen met een bijna compleet deelnemersveld van 9 man (Steef nog op vakantie en Ron Prins helaas nog aan het werk).

De baan lag vlot op de nieuwe tafelonderstellen en was snel en probleemloos aangesloten.
Er kon al snel worden getraind. De nieuwe baanstukken geven nog wat minder pick-up maar in vergelijk met vorige week alweer een stuk beter.

De kwalificatie werd weer een ouderwets spannende aangelegenheid met de 1e vijf rijders binnen een halve seconden van elkaar. Er waren zelfs twee rijders die exact dezelfde tijd reden, 6,520 sec.
Dit komt bijna nooit voor en er werd dan ook even gediscussieerd wie er nou uiteindelijk op de 4e en wie er nou op
de 5e plaats geëindigd was. ( je zal aan het einde van het seizoen nou maar net dat ene puntje nodig hebbenJ)

Uiteindelijk was Dennis de snelste gevolgd door Bas en als derde Edwin. Wie nu 4e en wie nu 5e is geworden is mij nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval was Bert 6e en Andre 7e en Ron en Richard sloten de lijst af op de 8e en 9e plaats.

De wedstrijd werd in 2 heats verreden een groep van 4 en een groep van 5 rijders.
Wat in de kwalificatie al te zien was werd in de wedstrijd ook duidelijk iedereen in de top 6 zat op een ronde of minder van elkaar, kortom close racing.
De nummers 1 en 2 zaten op slechts een paar baanvakken afstand van elkaar. Kortom een spannende wedstrijd op een baan die weer elke week sneller aan het worden is. Hier en daar kan de grip nog wat beter maar dat zal de komende weken wel opgelost gaan worden.

De uitslag van de 1e drie is als volgt; 1e Arno met 130,33 ronden op de tweede plaats Edwin met 130,15 ronden en op de derde plaats verrassend Robert met 129,23 ronden.
Op de vierde en vijfde plaats respectievelijk Bas en Bert die met 128,22 en 127,30 dicht achter elkaar over de finish kwamen. Daarachter kwamen Andre (teleurstellend) en Dennis (problemen met z’n regelaar) en als laatsten Ron en Richard.

Zie hieronder de uitslag.

 

 

 

 

Klik hier om de volledige uitslag te downloaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The Walker.

In mijn laatste verslagje van 14 september jl. ben ik vergeten te vermelden dat we na een  lange tijd van afwezig te zijn geweest ook weer Erik Stroop mochten verwelkomen,
Erik kwam gezellig even buurten om de sfeer weer even te proeven. Het gaat gelukkig alweer een stuk beter met hem maar hij heeft nog wel wat tijd nodig om verder te herstellen.
Fijn om je weer op de club te zien! En nog veel succes de komende tijd!