«

»

okt 19

Een Groep C race avond die niet raar was maar wel heel bijzonder! (vrij naar juf ank uit de Luizenmoeder)

Groep C Race 2

Ja dit was weer zo’n avond die heel bijzonder begon en een bijzondere uitslag had.
De baan lag met behulp van de 9 aanwezige leden snel op de tafels en er kon rap begonnen worden met de training.
De training verliep ook voor alle deelnemers voorspoedig en gelukkig bleek de baan net als vorige week over voldoende grip te beschikken.

Net voordat we zouden beginnen met de keuring etc. kwam Jan P. het clubgebouw binnen lopen en starten een levendige discussie met een van de aanwezigen.
Het gevolg van deze levendige discussie was wel dat de planning van deze wedstrijdavond behoorlijk uitliep. (niet raar maar heel bijzonder)
Gelukkig hebben de betrokkene “goede” afspraken met elkaar kunnen maken en e.a. krijgt de komende weken een vervolg op bestuurlijk niveau.

Na dit intermezzo konden we starten met de kwalificatie die uiteindelijk door Robert werd gewonnen, Dennis op de tweede plek en ik geloof Arno op de derde plaats.
Ik moet jullie de juiste uitslag met bijbehorende tijden verschuldigd blijven omdat wederom de mail-duif de weg tussen Assendelft en Amsterdam kwijtraakte. (niet raar maar heel bijzonder)
Ik heb wel begrepen dat e.a. weer heel close was qua tijden.

De race was er een uit het grote race boek(je), close racing en de wedstrijd werd uiteindelijk op baan vakken in de laatste heat beslist. DEAR racing flikte het weer en eindigde dit keer met Dennis op de eerste plaats, Arno op de tweede plaats en Bas finishte als derde.

Het vermelden waard is dat Dennis deze prestatie neerzetten met een nagelnieuwe groep C Toyota zonder uitgebreid te hebben kunnen testen met deze nieuwe auto.
De eerste race met deze auto leverde dus direct een zege op, dit belooft nog wat voor de komende races.

De notulist.

Klik hier voor de uitslag

 

Foto’s Groep-C Startveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top3 Greop-C Reace 2