«

»

nov 19

Een gewone wedstrijdavond

En dat is natuurlijk ook best wel weer eens leuk een gewone raceavond zonder bijzondere gebeurtenissen.
Hoewel helemaal zonder spektakel was het deze avond nu ook weer niet. We starten met 9 rijders deze avond omdat Bert door een griep geveld was.

De kwalificatie werd een prooi voor Dennis met z’n Audi in Lucky Strike kleuren, gevolgd door Bas met z’n BMW en op een keurige derde plaats Stefan met de fraaie Dodge Viper in Gas Monkey uitvoering. En laat het nou weer toeval zijn of niet het was Stefan die nog  voor enig spektakel zorgde in de loop van deze avond.

De wedstrijd werd in twee heats gereden een van 4 deelnemers en een van 5 waarbij Robert (de scaleautoman) uiteindelijk met de “snelle” mannen in de 2e heat mocht meerijden.
De 1e heat werd een prooi voor Edwin Boerwinkel (5e) , ons lid uit Assendelft rijdt dit seizoen een wat kleurloze scaleauto competitie en heeft zich tot nu toe nog niet met de podium plaatsen kunnen bemoeien.
Ons lid Ron Driessen die deze avond als 8e eindigden reed een strakke race en het is te merken dat Ron zich dit seizoen aan het ontwikkelen is tot een rijder waar we de komende jaren rekening mee moeten gaan houden!
De tweede heat werd  net als de kwalificatie een prooi voor Dennis met op een ronde achterstand gevolgd door Bas en met daar weer een ronde achter Arno.
Robert die zich nog als 5e wist te kwalificeren kwam er in deze heat niet aan te pas en moest zelfs de met diverse problemen kampende Stefan (de Viper vloog zelf van de baan af en verdween onder de tafel) voor zich dulden.
Ook Robert heeft tot nu toe een wat kleurloos seizoen en kan zich nog niet echt met de snelste coureurs op de baan meten. Robert ik denk als je wat meer aandacht aan je auto’s zou schenken het best wel weer goed gaat komen met je dit seizoen.
Heren a.s. donderdag een groep C wedstrijd, en a.s. zaterdag de 24e de grote classic 24 uur van Le Mans bij onze collega’s van Speed 74 in Hardinxveld.

De notulist

Klik hier voor gehele uitslag

Foto Parc Fermé

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto top 3:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s startveld: