«

»

nov 26

Alweer de derde groep C wedstrijd.

Ja alweer de derde groep C wedstrijd van dit lopende seizoen.

Met in totaal zo’n 10 deelnemers aan de start dus een mooi vol startveld.
Er werd wederom zeer close gekwalificeerd deze avond met als uitschieter Dennis die met een tijd van 5,817 de snelste van deze kwalificatie was., gevolgd op de tweede plaats door Bas, derde Bert en op de vierde en vijfde plaats Edwin en Andre.

Maar zoals al eerder dit seizoen is gebleken is een snelle kwalificatie geen garantie voor een goede klassering in de wedstrijd.

De wedstrijd werd in 2 heats van 5 rijders verreden, en er werd begonnen met de heat van de 5 langzaamste uit de kwalificatie.
Na zeer close racing tussen Robert en Arno ging Robert er met een paar baanvakken meer er in deze heat er met de heatwinst vandoor.

Ook in deze heat viel het strakke rijden van Ron Driessen weer op, het gaat iedere week beter, Ron komt er aan mannen!
Ook tussen de zwagers Edwin en Stefan het illustere duo uit Assendelft was het zeer close, 138,32 en 138,28 rondes totaal in deze heat.
Deze eerste heat werd dus een prooi voor Robert (144,23) ronden met de Shell Porsche.
Dit aantal rondes bleek later in de wedstrijd zelfs goed voor een tweede plek overall! Richard reed met een door Bas prima geprepareerde Sauber ook keurig zijn rondjes mee, goed gedaan hoor Richard!

Na deze opwarmer kwamen de “snelle” mannen aan de start en ook in deze heat werd er weer heel close gereden met als uitschieter Dennis die uiteindelijk in deze heat met 148,15 ronden aan het langst eind trok.
Bas en Bert zaten elkaar ook behoorlijk dicht op de hielen met res. 142,32 voor Bas en 142,10 ronden voor Bert.
De 148,15 ronden van Dennis waren ook de meeste ronden voor deze avond en Dennis werd dus de winnaar van deze groep C wedstrijd.

Dat een snelle kwalificatie dus geen garantie op een podium plek is bleek na deze heat waar uiteindelijk Robert uit de eerste heat met zijn 144,23 ronden en Arno met 144,10 ronden het podium compleet maakten.

Al met al een gezellige race avond met veel strijd op en om de baan.

Klik hier voor de volledige uitslag

De notulist.

Foto’s startveld 1:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s startveld 2:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto’s Top 3: