«

»

dec 10

Draadbreuk avond.

Donderdagavond reden we de 3e GT wedstrijd van dit seizoen.
De 10 aanwezige leden zorgden ervoor dat de baan vlot op de tafels lag en Richard monteerde in een rap tempo alle stekkers aan de baanstukken zodat we al snel konden starten met de trainingen.
Daarbij viel op dat er heel lang gesleuteld werd aan de “nieuwe “Marcos van Edwin die op de een of andere manier de auto nog niet echt lekker rijdend krijgt. Edwin kreeg hier hulp bij van Andre , de beide heren reden de afgelopen zaterdag nog een prima endurance wedstrijd bij Speed 74 maar deze avond liep het bij de beide piloten niet echt super.

De kwalificatie werd een prooi van Bert met een 5,706, die hiermee na de wat “mindere” wedstrijd van afgelopen zaterdag liet zien toch wel uit het juiste slotrace hout te zijn gesneden. Op de tweede plaats Arno met een 5,737 en op de derde plaats de man die zaterdag ook zal goed wist te presteren onze Bas met een rondetijd van 5,817 sec.

Hierna volgde de wedstrijd die in 2 heats van 5 piloten werd verreden. Tijdens de eerste  heat werd Andre door het pechduiveltje getroffen door een draadbreuk en hiermee was Andre zijn race voor deze avond over.
Ook Stefan had met de nodige probleempjes te maken en deze piloot die zaterdag nog een prima race had gereden kwam nu niet helemaal uit de verf. Ron Driessen gaf zijn goede presteren van afgelopen zaterdag een prima vervolg door een zeer constante wedstrijd te rijden.

Richard kampte met banden en grip problemen maar heeft plechtig belooft om de diverse banden niet meer met elkaar te verwisselen en alle auto’s met de juiste banden bij de diverse monteurs acht te laten!

De race werd uiteindelijk een prooi voor Bas, met op de tweede en derde plaats de geel/zwarte auto’s van Arno en Dennis.

PS, mede namens Richard wil ik vanaf deze plaats ons lid Ron Driessen hartelijk bedanken voor het spontaan sponseren van Richard d.m.v. het schenken van een nieuwe Scaleauto motor. Super Ron,

Dennis zal ervoor zorgen dat de motor in de Scaleauto Audi van Richard terecht gaat komen, TOP!

De notulist.

Klik hier voor de volledige uitslag

Foto’s:

Parc Ferme

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top 3