«

»

dec 14

Het is geel en bloedsnel…..

(en komt helemaal uit Den Helder)

Tja het was weer zo’n avond waarop er een van de leden op stond om op zeer overtuigende wijze (niet geheel onverwacht) zijn stempel op de wedstrijd te drukken. En daar waar Bert de laatste wedstrijd net naast de hoofdprijs greep was het deze week wel raak!

Het was Bert die op zeer overtuigende wijze zowel de kwalificatie als de wedstrijd wist te winnen.
De kwalificatie werd met een 5,683 een prooi voor onze Bert met op een tweede plaats Arno 5,800 en Stefan op de derde plaats met een 5,822.

De wedstrijd werd zoals gebruikelijk bij 10 aanwezige leden in 2 heats verreden waarbij het Dennis was die (nadat er vlak voor de wedstrijd nog een verse motor ingebouwd moest worden) de eerste heat won.

De tweede heat werd zoals reeds eerder gemeld op overtuigende wijze een prooi voor Bert die met 141,07 ronden deze heat en de over-all winst wist te behalen, op 6,93 rondes gevolgd door Bas met 134,14 ronden en op de derde plaats Stefan met 133,20 rondes.

Zowel Robert als Arno hebben in deze heat de eindstreep niet gehaald en moesten opgeven, de een door materiaal pech en de ander door het spontaan ontbreken van grip.

Kortom weer veel spektakel op en om de baan tijdens deze F-1 wedstrijd. Opvallend was het goede presteren van “onze “ Bert, maar ook niet onvermeld mag worden is dat onze DJ Rikky met een smile van oor tot oor rondliep met een geleende controller van Good-Old slotrace Goeroe Ron Prins. Het schijnt dat onze DJ de komende weken op zoek gaat naar sponsoring voor deze nieuwe controller want het zou een prima vervanging kunnen zijn voor zijn oude opgeblazen modelletje. Edwin speelt hier zoals we hem kennen een bemiddelende rol in dus dat zal zeker goed gaan komen.

Edwin, vanaf deze plek wil ik jouw en je vrouw heel veel plezier toewensen op jullie expeditie de komende weken naar Portugal. Uitkijken maar en we zien je graag weer eens terug in het nieuwe jaar.

PS, volgende week geen wedstrijd maar een hoog nodig grote onderhoudsbeurt aan de baan, vergeet geen oude lappen en wasbenzine mee te nemen!!

De notulist.

Klik hier voor de gehele uitslag

Foto’s:

1e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2e heat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top3