«

»

feb 12

Rommelig, Rommeliger, Rommelst.

(vast geen goed Nederlands maar het geeft wel weer hoe de wedstrijd afgelopen Donderdagavond is verlopen.)

Maar wel met een verrassende winnaar!

Met een startveld van 10 deelnemers konden we na een kwalificatie waarbij de eerste 6 deelnemers zich binnen een paar honderdste van elkaar wisten te kwalificeren met Ron Prins als snelste met een 5,351 sec. starten met de 1e heat van 5 deelnemers.

Deze B heat verliep voor een aantal van ons zeer rommelig met veel onverklaarbare uitvliegers waar bij tijd en wijle de diverse onderdelen in het rond vlogen.

De uiteindelijke winnaar van deze B heat werd Edwin die later bij de overall uitslag zelfs als tweede het podium kon beklimmen.

De A heat werd een kopie van de B heat en verliep dus ook zeer rommelig met wederom de nodige brokstukken her en der over de baan.

De verrassende winnaar van deze wedstrijd werd Steef onze sympathieke coureur uit Assendelft die aan het begin van deze week nog een kilo of 5 aan galstenen uit zijn gespierde torso had laten verwijderen. Proficiat Steef je ziet dat je nog steeds in staat bent om vooraan mee te rijden, als de boel maar heel blijft!

Samenvattend voor deze avond: een verrassende winnaar, rommelig, gelukkig wel gezellig en een nieuw Lid! Wat willen we nog meer?

En een baan waar toch nog even goed naar gekeken zal moeten worden de komende weken. Bij nadere inspectie bleken hier en daar de Lietzen los te liggen met name bij diverse overgangen van het ene naar het andere baanstuk.

 

Klik hier voor de gehele uitslag

De notulist