«

»

apr 15

Under investigation!

( de uitslag van de laatste GT wedstrijd is nog niet vrij gegeven!)

Ja de ISA (International Slotrace Association) heeft de uitslag van de laatste (6e) GT wedstrijd helaas nog niet vrijgegeven i.v.m. mogelijke illegaliteiten.
Het is heel goed mogelijk nadat er a.s. donderdag een gesprek zal plaatsvinden  met de technisch gedelegeerde van de MTRC dat de uitslag wel bekend gaat worden!

We reden in ieder geval deze avond alweer onze 6e GT wedstrijd van dit seizoen met 10 deelnemers, ons gewaardeerde Porsche lid Andre Z. was deze avond helaas verhinderd,
Andre was voor zaken in Polen.

Er was sprake van een vlotte avond, de baan lag vlot op de tafels, er werd al vlot getraind en nadat onze voorzitter de diverse baandelen van zijn zege en grip-spray had voorzien kon de wedstrijd vlot beginnen.

De twee heats werden in een rap tempo afgewerkt waarbij de pech duivel dit seizoen maar weer eens toesloeg bij ons zeer gewaardeerde race lid Bert Bouwknegt.
Bert had de barre tocht vanuit het hoge noorden (Den Helder) wederom voor de zoveelste keer voor niets, (nou bijna voor niets natuurlijk.
Bert komt toch ook een beetje voor de gezelligheid naar het Zaanse) afgelegd want deze avond besloot de GT van Bert dat hij langzaam uit elkaar zou rollen en nadat er nog de technische problemen ontstonden was onze Bert klaar voor deze avond.

Ik kan helaas niets over de uitslag schrijven dit keer omdat e.a. nog zoals reeds eerder gemeld in onderzoek is.
Het enigste wat ik kan vertellen is dat het wederom weer zeer close racing was.
Wat alleen wel al duidelijk is is dat Ron P. direct na de wedstrijd protest aan tekende tegen de uitslag. Kortom wordt de komende dagen vervolgd!

Wat ik wel nog kan melden is dat onze leden uit Amsterdam Noord, Ron D. en Richard zich van hun allerbeste kant lieten zien deze avond en super snel rond gingen.
Ron D. met een fraaie Mclaren en Richard met de good old Porsche. Super mannen jullie reden een zeer strakke en regelmatige wedstrijd.

Kan en mag alleen nog niet vertellen waar jullie geëindigd zijn!

Kortom deze avond wordt nog  vervolgd en/of deze race muis nog een staartje gaat krijgen zal dus de komende dagen moeten blijken.

De notulist, met dit keer dus een Cliff hanger. (Sorry)